Товуқ сабзавотлар билан
Tarkibi:
- Куриное филе Saxovat – 400 грамм
- Болгарский перец – 3 шт.
- Лук – 1 шт.
- Соль, черный перец, кориандр – по вкусу
- Чесночный порошок – 0,5 ч.л.
- Паприка – 1 ст.л.
- Куриный бульон – 400 мл
- Сливки – 2 ст.л.
- Сыр – 200 грамм
- Пенне – 200 грамм
- Оливковое масло – 2 ст.л.
- Растительное масло для жарки
- Зелень для подачи
Tayyorlash vaqti:
Ta'rifi:
Ovqat pishirish:
Товуқни тоблаб пишириш учун ҳар бир беканинг ўз сирлари бор. Рецептлар тўпламини бойитиш ва яна бир тайёрлаш усулини қўллаб кўриш вақти келди, бу усул туфайли ҳам иссиқ овқат, ҳам унинг гарнири бирданига тайёр бўлади.