Бирьяни
Tarkibi:
- Куриные голени Saxovat – 400 грамм
- Куриные бедра Saxovat – 400 грамм
- Рис Басмати – 2 стакана
- Лук – 1 шт.
- Кинза – 0,5 пучка
- Сливочное мало – 150 грамм
- Соль -1 ч.л.
- Кардамон – 1 ч.л.
- Гвоздика – 0,5 ч.л.
- Кефир – 250 мл
- Чеснок – 2 зубчика
- Растительное масло – 1 ст.л.
- Имбирь – 2 ч.л.
- Гарам масала – 1 ст.л.
- Паприка -1 ч.л.
- Зира – 1 ч.л.
- Кориандр – 0,5 ч.л.
- Красный перец – 0,5 ч.л.
- Корица – 1/3 ч.л.
Tayyorlash vaqti:
Ta'rifi:
Ovqat pishirish:
Бирьяни – Ҳиндистондаги жуда машҳур таомлардан бири. Ҳар бир шаҳарда уни бошқача тайёрлашади, лекин ҳаммасининг ўхшаш жойи шундаки, бу ҳаммамиз севиб истеъмол қиладиган паловнинг ўзгинаси – фақат товуқ ва шарқона зираворлар қўшилган холос.
⠀
Хўш, тайёрлаб кўрамизми?