Бирьяни - Saxovat
Toshkent viloyati, Piskent tumani, H.Olimjon ko'chasi, 1-uy Telefon raqami: +998712000335
Ish vaqti: du-ju 9:00 dan 18:00 gacha; shanba 9:00 dan 13:00 gacha
QO’NG’IROQ BUYURTMA BERISH

Бирьяни

Tarkibi:

  • Куриные голени Saxovat – 400 грамм
  • Куриные бедра Saxovat – 400 грамм
  • Рис Басмати – 2 стакана
  • Лук – 1 шт.
  • Кинза – 0,5 пучка
  • Сливочное мало – 150 грамм
  • Соль -1 ч.л.
  • Кардамон – 1 ч.л.
  • Гвоздика – 0,5 ч.л.

 

  • Кефир – 250 мл
  • Чеснок – 2 зубчика
  • Растительное масло – 1 ст.л.
  • Имбирь – 2 ч.л.
  • Гарам масала – 1 ст.л.
  • Паприка -1 ч.л.
  • Зира – 1  ч.л.
  • Кориандр – 0,5 ч.л.
  • Красный перец – 0,5 ч.л.
  • Корица – 1/3 ч.л.
Tayyorlash vaqti:
Ta'rifi:
Ovqat pishirish:

Бирьяни – Ҳиндистондаги жуда машҳур таомлардан бири. Ҳар бир шаҳарда уни бошқача тайёрлашади, лекин ҳаммасининг ўхшаш жойи шундаки, бу ҳаммамиз севиб истеъмол қиладиган паловнинг ўзгинаси – фақат товуқ ва шарқона зираворлар қўшилган холос.

Хўш, тайёрлаб кўрамизми?